Nysläppta album/ep's/singlar att lyssna på

~
Jag är tillbaka! Lämnade ett fuktigt medelhavsland och möttes av sverigesommar, mest regn och blåst vill säga. Men det hör väl till antar jag och sommaren är ju faktiskt inte över än. 
 
Just den här våren och sommaren har väldigt mycket bra musik släppts. Allt från hela album till enstaka singlar. Här kommer en del favoriter som jag har lyssnat på väldigt mycket under juni och juli. 
 
 
LANY / LANY | Sista juni släppte de sitt debutalbum och det ÄR. SÅ. BRA. Lyssnade genom alla låtar första gången sittandes på en segelbåt med medelhavet som vy, mådde väldigt bra just då. Om du inte hört någonting av LANY så har de ett väldigt somrigt / california pop sound. I nya albumet slängde de även in ett par lugnare låtar vilket uppskattades. Favoritlåtar: Purple Teeth, Hurts & Hericane.
 
HARRY STYLES / HARRY STYLES | Ingen har väl missat att Harry Styles släppte sitt debutalbum som soloartist. Hade inte så höga förväntningar men SHIT vad bra den är. Fortsätter han med sin grej på det här sättet kan han nog bli större än han redan är. Favoritlåtar: Two Ghosts, Kiwi & Sweet Creature.
 
LITTLE COMETS / WORHEADS | Har lyssnat på alla Little Comets tidigare album och väntat tålmodigt på att de skulle komma ut med den här. Har som inte så mycket att säga egentligen, det är precis lika bra som jag förväntade mig. De har ett så speciellt sound som självklart finns i de nya låtarna också. Favoritlåtar: Same Lover, Common Things & Louise.
 
LORDE / MELODRAMA | Lorde har också släppt nytt album! Ett sound som helt klart skiljer sig från Pure Heroine men ändå låter som Lorde. Har inte hunnit lyssna genom noga men det jag hört gillar jag verkligen, hon har en sådan speciell röst. 
 
HOTEL APACHE / I'LL EXPLAIN LATER | Här snackar vi sommarlåtar, älskar deras musik! Hotel Apache släppte en EP men fem nya låtar, jag älskar! Bandet är inte så stort så du kanske inte har hört om dem tidigare. Kolla in deras spotify-sida, du hittar säkert något som faller dig i smaken. 
 
MACHINEHEART / SHELTER | Machineheart släppte en ny singel, Shelter. Precis som allt de gör är den här fantasiskt bra, lyssna!
 
MER: Bishop Briggs och Jaymes Young har båda släppt varsin ny EP!
 



» så trevligt att du hittade hit!
jag är en kaffeberoende boknörd med passion för grafisk design. här kan du läsa om sådant jag älskar och sådant jag tänker på. «




Ida Eriksson, 21
LULEÅ

mer om mig.