Yup, I'll wear this everyday

~
HÖRNI!, jag har hittat det finaste läppstiftet någonsin, jag ÄR KÄR okej?! Det är från Kate Moss kollektion hos Rimmel i färgen #48 och det är den snyggaste, rödbruna mörka nyansen. Jag känner på mig att det kommer att bli ett sådant där läppstift som jag har på mig i princip varje dag, i alla falll under vintern. 



Jag köpte mitt från hemsidan feelunique.com tillsammans med en massa andra grejer som jag ska filma in en youtubevideo med (yey!). Älskar att handla från den hemsidan eftersom dem har gratis frakt till Sverige och nu dessutom har börjat med faktura. 

 
Här är en liten swatch till er, om ni gillar brun/röda läppstift är det här en vinnare. Kostade 69kr och har en skön krämig konsistens på läpparna. Luktar dessutom himla gott. 
 
 







Kommentarer
Embla Sofia - Fotograf och blivande mamma

Härliga bilder :)

2015-11-28 | 23:04:31
BLOG: http://emblasofia.blogg.se
sandra

så fin färg!

2015-11-29 | 13:48:27
BLOG: http://www.sandramusic.spotlife.se
matilda ♥

Hej! Jag har nu lottat ut vem som blev Veckans bloggläsare på min blogg, så in och kika om det blev du! Om inte, var gärna med igen! :)
Kraam!

2015-11-30 | 16:49:55
BLOG: http://matiiildaa.blogg.se
Julia

Alltså riktigt fin färg!!!

Svar: jag vet!! :)
Ida

2015-12-06 | 15:18:29
BLOG: http://juliahw.blogg.se/

WRITE YOUR COMMENT HERE:


name:


e-mail address:


blog address:


comment:

Trackback


» så trevligt att du hittade hit!
jag är en kaffeberoende boknörd med passion för grafisk design. här kan du läsa om sådant jag älskar och sådant jag tänker på. «




Ida Eriksson, 21
LULEÅ

mer om mig.