Senaste skolprojekt

~
De två senaste uppgifterna vi hade i foto/grafisk-kursen har båda varit grafisk design vilket jag är så glad över då jag helt ärligt talat är ganska kass på att fota, hahah! Däremot älskar jag grafisk design och typsnitt och att leka i Illustrator och liknande. 

 
Uppgift 1 - Affisch för en ungdomskör / Jag tycker det är jättekul att vi får testa på att göra uppdrag på riktigt, alltså till riktiga kunder. Billigt för dem och bra erfarenhet för oss - win win! Här skulle vi alltså göra en affisch för en julshow. Det röda bandet, lamporna och polkagrisarna är alla gjorda i Illustrator - sedan monterade jag ihop allt i Photoshop. Blev nöjd med den här förutom loggan som jag inte tycker passar in.
 
Uppgift 2 - Visdomsord / En väldigt fri uppgift. Vi skulle välja ett citat vi gillade och designa en poster med detta. Lite typografi, alltid kul! Bakgrundsbilden har jag tagit själv från balkongen i lägenheten, sedan lade jag till stjärnorna med en pensel. Krumelurerna och banden runt 'that feels', 'when the dawn' och namnet längst ner är faktiskt handritade av mig och sedan inscannade till datorn, du kan ladda ner och använda dem här!
 
Nu har vi börjat med en fotouppgift igen, lite mindre kul.. Är bara så sjukt dålig på att komma på idéer, men jag får sitta på Pinterest och leta efter lite inspo. Btw, går Estetik & Media på Estetiska linjen om någon är nyfiken. 







Kommentarer
corneliaeriksson.blogg.se

Så fina! Vad roligt att göra något sådant :)

2015-11-19 | 16:16:39
BLOG: http://corneliaeriksson.blogg.se/
Louie

Fint!

2015-11-19 | 17:42:55
BLOG: http://louielei.blogg.se
Nadja

Shit vad fina! Den till höger är min favorit, hur fin som helst! Var stolt, tjejen!

Svar: Tack fina du, jag är jättestolt! :)
Ida

2015-11-21 | 11:38:17

WRITE YOUR COMMENT HERE:


name:


e-mail address:


blog address:


comment:

Trackback


» så trevligt att du hittade hit!
jag är en kaffeberoende boknörd med passion för grafisk design. här kan du läsa om sådant jag älskar och sådant jag tänker på. «




Ida Eriksson, 21
LULEÅ

mer om mig.