Veckans DIY's (Cupcake Liners)

~
 
Vem visste att det fanns så många olika sätt att använda cupcakeformar på? - Förutom till att baka cupcakes då.
 
Vik dina formar i hälften över ett snöre och voilà - en snabb och snygg girland att dekorera med. Om du klickar här hittar du källan + andra idéer på saker att göra med likadana formar. 
 

Gör en superfin lampa av dina formar - den ser väldigt dyr ut när den egentligen var superbillig och simpel att göra. Här hittar du beskrivning. 
 

Gör blommor och dekorera presenter, väggar, tavelramar eller speglar med dem. Mixa och matcha olika färger och mönster. Du hittar steg-för-steg här
 

Ungefär samma teknik som när du gör blommorna, men här lär du dig att göra en krans i stället. Perfekt att hänga upp någonstans i köket för cupcakebagaren. Beskrivning här.

Mer som lite av ett life hack än en riktigt DIY, tycker i alla fall att det är riktigt smart! Gör ett litet hål i dina formar, stick upp-och-ner genom sugrör så att de blir som lock till ditt glas. Nu behöver du inte oroa dig för insekter i drickan. Källa.
 
 







Kommentarer

WRITE YOUR COMMENT HERE:


name:


e-mail address:


blog address:


comment:

Trackback


» så trevligt att du hittade hit!
jag är en kaffeberoende boknörd med passion för grafisk design. här kan du läsa om sådant jag älskar och sådant jag tänker på. «




Ida Eriksson, 21
LULEÅ

mer om mig.