En vegansk blåbärscheesecake
~
Jag har börjat laga mer och mer vegetarisk och vegansk mat, för några veckor sedan blev det denna veganska cheesecake till efterrätt en dag. Receptet hittade jag hos PlantsbasedJudy och den blev så god! Inte för söt, bara alldeles lagom sådär.
En nötig botten med mycket smak av dadlar. Det roligaste var att dekorera med bär, nötter och blommor. Den var också väldigt enkel att göra, det enda var väl att det tog tid eftersom den skulle in i frysen i omgångar. Rekommenderar alla att testa, speciellt om du äter veganskt eller är intresserad av den maten.
Kommentarer
Märta
Den ser verkligen himmelskt god ut! Måste definitivt testa detta recept. :-)
Svar:
Ida
Amanda Jönsson
Gud så gott!
♫♪ sandra
Men gu så gott!
Trackback
jag är en kaffeberoende boknörd med passion för grafisk design. här kan du läsa om sådant jag älskar och sådant jag tänker på. «
Ida Eriksson, 21
LULEÅ
mer om mig.